dinsdag 6 september 2011

Uitnodiging Incubate en Artsale, Kunstnacht Den Bosch

Dit keer een drukke maand, of beter gezegd een drukke week, want in de week van 12 t/m 18 september neem ik deel aan twee groepsexposities. En niet zo maar twee groepsexposities; het zijn complete evenementen! Namelijk het internationale Incubate festival én de Kunstnacht Den Bosch!

De eerste expositie bestaat uit de Open Source Expo, onderdeel van het gigantisch groot opgezette Incubate. Met meer dan 100 deelnemende kunstenaars is de Open Source Expo zeker het bezoeken waard.

Incubate, Open Source Expo
12 t/m 18 september van 13:00-20:00 uur (zaterdag 13:00-19:00 uur)
Faxx-gebouw, Tivolistraat 50, Tilburg
Gratis entree (dit geldt niet voor de rest van het Incubate festival!)
Officiële opening: maandag 12 september, 18:00 – 20:00 uur


De tweede expositie vindt plaats tijdens de kunstnacht op 17 september, waarbij alle kunstgerelateerde instellingen in Den Bosch tot 2.00 uur 's nachts open zijn. Artots presenteert mij en mijn werk tijdens de Artsale. Naast de reguliere expositie worden er nog verschillende andere activiteiten georganiseerd. Er worden bijvoorbeeld ArtTalks gehouden, bestaande uit interviews met deelnemende kunstenaars. En u krijgt de kans om zelf mee te discussiëren! Of misschien biedt u liever mee tijdens de kunstveiling, waar kunstwerken maar een startbod hebben van 200,- of zelfs lager! Elke koper krijgt er een persoonlijk atelierbezoek bij aangeboden.

Voor degenen die niet kunnen wachten tot de kunstnacht is er een previewavond georganiseerd op 16 september. Hiervoor is het noodzakelijk te reserveren!

Artsale (buy art and get the story behind it)
17 september
(preview op 16 september reserveren via www.artsaledenbosch.nl) Voor de kunstnacht heeft u een ticket nodig (http://kunstnachtdenbosch.nl/tickets)
Artots, Melkfabriek, Guldenvliesstraat 4H, Den Bosch
http://kunstnachtdenbosch.nl/programma/artots en www.artsaledenbosch.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten