donderdag 27 juni 2013

Alle beetjes helpen

Kunst en natuur.
Twee dingen die de mens inspireren, terwijl ze tevens de ondergang tegemoet dreigen te gaan. Financiële welvaart lijkt belangrijker dan ooit en dus moet de natuur wijken voor bouwgrond en wordt er bezuinigd op kunst en cultuur.
Maar de mens kan niet zonder.


Kunst, cultuur en natuur zijn noodzakelijk. Ze brengen ons schoonheid, verbazing, inspiratie en rust. En dus ben ik er van overtuigd dat kunst en natuur altijd zullen blijven voortbestaan. Want waar de overheid kunst, cultuur en natuur schrapt ontstaan nieuwe burgerinitiatieven die misschien nog wel beter functioneren dan de initiatieven
van de regering, omdat de motivatie nu vanuit passie en overtuiging voortkomt.

Hoera dan ook voor elk initiatief dat bijdraagt aan een mooiere wereld! En niet alleen door grote bedrijven zoals Triodos, Greenchoice, Virgin etc, want ook in je eentje kun je iets bijdragen. Alle beetjes helpen!


Op
www.guestartist.nl geef ik aandacht aan kunst en kunstenaars. En door gastkunstenaars zoals Raf Veulemans een platform te bieden hoop ik toeschouwers te inspireren een positieve bijdrage te leveren aan flora, fauna, kunst en cultuur.
Heb je zelf een leuk initiatief? Deel het. Inspireer! Zodat we samen een nog mooiere wereld kunnen creëren.

Liefs,
Bianca
www.biancavanbaast.nl
www.guestartist.nl
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten